business-icon-10

Jij bent de co-creator van je website

Jouw website dient uit te stralen wie jij bent en wat je te bieden hebt. Als je een webdesigner een opdracht geeft, hoe uitgebreid ook, en er dan vanuit gaat dat hij (even) een website voor je bouwt, dan zul je altijd ontdekken dat jouw bedoelingen anders geinterpreteerd worden en dat je iedere keer weer moet bijstellen tot het na een lange tijd klaar is. Dit is een mogelijkheid natuurlijk maar je zult zien dat deze manier alleen maar veel tijd en geld kost. Dat is zonde!

Daarom ben ik er voor je. Om in co-creatie met jou samen te werken aan je website. Jij zorgt voor de content en ik neem alles uit handen dat jij niet wilt of kunt doen en ondersteun je waar dat nodig is.
Ik ken de online trends en heb kennis van alle nieuwe mogelijkheden en technologieën en zet dit in om jouw website te laten voldoen aan de eisen van deze moderne tijd. Natuurlijk wordt je site standaard responsive gemaakt. Dat wil zeggen dat het op ieder scherm er optimaal uit ziet. Dus ook op mobiel!

Kortom: heb je al wat voorbereidend werk gedaan en wil je een professionele authentieke website die uitstraalt wie jij bent en wat je te bieden hebt, werk met mij samen.
Neem contact met me op voor een vrijblijvend intake gesprek door de knop rechtsboven.

Of bekijk direct de website pakketten die ik aanbied. Vanaf €450,-.

Co-creatief samenwerken

Goed voorbereid te werk

Voordat we jouw website gaan bouwen samen, is het belangrijk dat je dit voorbereid. Hoe beter en uitgebreider je voorbereid bent, des te sneller zal je website online kunnen staan. Maar natuurlijk kan ik je ook goed ondersteunen bij je voorbereidingsproces. 

Wat heb je allemaal nodig om te starten met een goede website?

 • Je ideale klant. Wie is de klant die straks jouw website zal gaan bezoeken en wat kan hij/zij daar vinden? Heb je al een beeld bij je klanten? Als voortraject van het bouwen van je site, kunnen we hier samen over brainstormen.

   

 • Goede foto’s. Het visuele aspect van een website wordt vaak bepaalt door mooie en sprekende foto’s. Je kunt hierbij gebruik maken van stockfoto’s maar gebruik minstens een paar persoonlijke foto’s die je door een professioneel fotograaf laat maken. Als je dit nog niet gedaan hebt, heb ik ook een aantal zeer goede fotografen in mijn netwerk. 
   
   
 • Teksten voor je website. Heb je al teksten geschreven voor je website? De juiste content van je website is natuurlijk erg belangrijk. Als je teksten van te voren schrijft, kun je de tijd nemen om er goed over na te denken en het kort en krachtig te houden voor het web. Heb je al nagedacht over de menustructuur? Ook hiermee kan ik je ondersteunen. Ook heb ik professionele tekstschrijvers in mijn netwerk.

   

 • Ideeën over de layout. Heb je al een vormgeving, een huisstijl, een logo laten ontwerpen of ideeën hierover? Misschien heb je al flyers laten maken. Alles kunnen we gebruiken als input voor het ontwerp van je website. Als je nog geen idee hebt wat je wil, ga dan eens rond surfen en kijk naar andere websites die je mooi vind. Dat geeft je vast ideeën. En natuurlijk heb ik ook vele ideeën dus je hoeft niet alles al klaar te hebben voor we starten. Maar ook hier geldt weer, hoe meer je voorbereid en duidelijk hebt, hoe minder tijd je van mij nodig hebt om je site te realiseren. 

 

Of je nu een nieuwe website wil bouwen, restylen of advies op het gebied van online marketing en communicatie. Met gedegen kennis en jarenlange ervaring ben ik jouw ideale samenwerk-partner in jouw online projecten. Ik sta voor je klaar en ben bereikbaar van maandag t/m woensdag (andere dagen voor spoedgevallen en onderhoud).
06 – 454 90 670. Roger Spees

Website Co-creator, Authentiek Online

et|icon_check|N

100% tevreden klanten

Jaar ervaring

Websites gehost

et|icon_check|N

100% Up to date Service

Online projecten

Jaar ondernemer

Neem direct contact op

Heb je vragen of wil je meer weten, neem direct contact op met dit formulier.
Offerte aanvragen? Klik hier
Maar bellen is nóg directer: 06-454 90 670.