Mijn werk

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van websites en projecten waar ik aan gewerkt heb. Op verschillende manieren heb ik mijn klanten ondersteund: van ondersteuning bij de bouw, styling tot complete website ontwerp tot ontwikkeling. Dit overzicht is niet compleet omdat ik ook websites heb gebouwd bij ondernemingen waar ik als freelance webmaster werkzaam was, maar ook tijdelijke websites. Met dit overzicht kun je wel een beeld vormen wat de mogelijkheden zijn als je samen met mij aan je project/website werkt.

 

Alles
Custom Plugin(s)
Layout Styling (CSS)
SEO
Webdesign
Webdesign Ondersteuning
Wordpress development
 • Mijn werk
  Naar website
  MeArt
  Voor MeArt van Marloes Elbertse heb ik een mooie opzet gemaakt van de website waarbij we gebruik hebben gemaakt van Layouts voor het theme DIVI die ik voor haar op maat heb gestyled. Ook de juiste aangepaste plugins hebben haar geholpen om bijvoorbeeld een mooie portfolio op haar site te zetten met haar kunst.
 • Mijn werk
  Naar website
  Operatie farma
  Voor Operatie Farma heb ik een One Page website gebouwd in Wordpress op basis van de ontwerpen van hun interne ontwerpster. Er is gebruik gemaakt van een speciale plugin die op maat gemaakt is om geanimeerde blokken te creëren. Sinds oplevering hebben zij zelf de website onderhouden en van nieuwe content voorzien. Erg gemakkelijk. 
 • Mijn werk
  Naar website
  Grenzen Workshop
  Samen met Jim Landman heb ik de website/landingspagina voor grenzenworkshop.nl gebouwd om zijn workshops aan te kondigen. Een eenvoudige maar effectieve website die hij makkelijk kan onderhouden. 
 • Mijn werk
  Naar website
  Kundalini Pioneers
  Momenteel bouw ik in co-creatie aan de website voor kundalini pioneers in Ibiza. Hierbij ben onderandere ik ingezet het boekings- en betalingssysteem te ontwikkelen op basis van Woocommerce en iDeal betaling. Daarnaast heb ik de styling gedaan van bepaalde onderdelen.
 • Mijn werk
  Naar website
  Majablom.com
  Yoga docente Maja Blom wilde een eenvoudige website. Door gebruik te maken van mooie eigen foto's, is het een mooie persoonlijke website geworden met als toevoeging een boekingssysteem inclusief iDeal betaling voor haar yoga lessen.
 • Mijn werk
  Naar website
  DeKrachtvanhetKind.nl
  De Kracht van het Kind van Anneke Davids richt zich op kinderen en de layout mocht ook speels en kleurrijk. Dat is goed gelukt. Een leuke samenwerking met Anneke en haar dochter die de iconen ontwierp.

Wat anderen zeggen.

Ik kan andere bewuste ondernemers Roger echt aanbevelen als website bouwer. Hij heeft mijn wordpress website gebouwd en ik ben er super tevreden over, ik krijg veel positieve reacties van mensen op mijn website. Vooral de persoonlijke samenwerking vond ik erg plezierig. Ik wist al hoe ik mijn website wilde hebben, maar ik miste de technische knowhow die Roger wel bezit. Ik weet zeker dat Roger nog veel andere ondernemers heel blij gaat maken met succesvolle websites.
Larissa van Beek Al één
Mijn werk
Roger heeft gespecialiseerde kennis en ziet veel mogelijkheden. Hierdoor kan hij elk design bouwen en volledig aanpassen naar wens. De integratie van verschillende plug-ins voor monitoring, marketing en zoekmachine-optimalisatie zorgt voor een goed werkende website. Ook het actief meedenken in de voorfase van online productontwikkeling en lancering is heel waardevol. Daarnaast is service en onderhoud altijd snel en goed geregeld. Roger beheert voor mij meerdere websites waarbij hij goed bereikbaar is voor updates, aanpassingen of het creëeren van een oplossing. Dit zorgt voor een samenwerking die mij energie en waarde geeft!
Jim Landman, gevoeligheidsexpert Grenzen Workshop
Mijn werk
De samenwerking met Roger verliep soepel, hij reageert snel op vragen en als hij een probleem direct kan oplossen is het binnen een paar uur geregeld. Roger heeft mij technisch ondersteunt bij het maken van mijn website. Hij heeft me laten zien hoe gemakkelijk het is om verschillende layouts in te laden en er vervolgens zelf mee aan de slag te gaan.  
Ik ben onwijs tevreden over het resultaat, ik heb mijn creatieve talent helemaal kunnen inzetten d.m.v. de technische ondersteuning van Roger. Het resultaat: een onwijs mooie artistieke website. Professioneel en overzichtelijk. Met een paar klikken vindt de bezoeker zijn weg door mijn verschillende diensten. Ben je op zoek naar een website bouwer die in gemakkelijke taal laat zien hoe je zelf een wordpress website bouwt? Dan ben je bij Roger helemaal aan het juiste adres!
Marloes Elbertse Kunstenares @MeArt
Mijn werk
Ik heb vorige jaar mijn website laten maken door Roger hij heeft de backbone van mijn site neergezet echt top! Hij co-creert samen met je de website, je zit gezellig naast hem en daarnaast speelt hij zomaar plots een fantastische noot, want naast een geweldige webbouwer is hij ook een uitmuntende pianist. Roger werkt vanuit zijn hart en dat zorgt voor verbinding, zowel op je website als in zijn pianospel! Ik kan je hem van harte aanbevelen. Mijn hosting loopt ook via hem en hij is nooit te beroerd om even gauw wat te doen als het misloopt. Ik ben er mega blij mee, hij maakt van jou een blij mens
Kristel van Lieshout, HSP en mindset coach kristelvanlieshout.nl
Mijn werk

Neem direct contact op

Heb je vragen of wil je meer weten, neem direct contact op met dit formulier.
Offerte aanvragen? Klik hier
Maar bellen is nóg directer: 06-454 90 670.