Over mij

 

Webcreatie als passie.

Roger Spees is mijn naam en ik ben altijd al gefacineerd geweest door de mogelijkheden van technologie om communicatie te verbeteren en grenzeloos te maken.

Als kind al was ik bezig met computers en programma’s schrijven om te communiceren met mijn robot, lego of met andere computers. Sinds de komst van het internet ben ik daar dus zo ingerold. Ik leerde als snel HTML en bouwde mijn eigen websites. 

Door mijn snel lerend en analytisch vermogen ben ik altijd in staat nieuwe systemen snel te begrijpen. Daarnaast ben ik erg sociaal invoelend en communicatief. 

Na de Bachelor opleiding Digitale Media en Communicatie, heb ik voor verschillende bedrijven en ondernemers gewerkt als webdesigner, webmaster, online communicatie adviseur en projectleider ICT. 
In de tussentijd heb ik ook een praktijkopleiding in psychiatrie gedaan en een tijd in verschillende psychiatrische instellingen gewerkt omdat ik ook dit interessant vond. 

Zo heb ik een brede ervaring en kennis over mensen, organisaties, technologie en communicatie verkregen. Natuurlijk blijf ik hierin door leren want de snelle ontwikkelingen blijven doorgaan. 

Ik hou ervan mijn creativiteit vol in te zetten om ideeën mogelijk te maken online maar ook daarbuiten.

Mijn streven is mensen te ondersteunen om te kunnen stralen in hun leven. Om te zijn wie ze zijn en dit naar buiten uit te dragen. Dit doe ik op verschillende manieren: bewustzijnscoaching, bewustzijnsmuziek en websites bouwen samen met ondernemers om zichzelf neer te zetten in de wereld. Dat laatste is wat ik op deze website aanbied. 

Wat ik vaak mistte in de zakelijke wereld was de menselijkheid en het echte authentieke directe contact tussen mensen. Gelukkig zie je dit steeds meer ontstaan en de bewustwording hiervan in bedrijven is aan het groeien. Maar bedrijven blijven vaak een hiërarchische structuur houden. Dit heb ik altijd bewust willen doorbreken door te zijn wie ik ben. En vaak lukte dat ook voor een deel. 

Maar de enige werkende manier om samen te werken is van mens tot mens. Niet van bedrijf tot bedrijf. Wie zit er achter dat bedrijf? Met wie spreek je eigenlijk als je een bedrijf belt? Wie is die persoon? Dat is waar het eigenlijk om draait. 

Daarom wil ik ook ondernemers ondersteunen om zichzelf aan de wereld te tonen, zoals je bent met alles dat je te bieden hebt. Authentiek jezelf zijn. Ook online. Dat is mogelijk. Maar natuurlijk hoef je niet alles zelf te kunnen doen, want jij hebt immers andere kennis dan webdesign. Daarom ben ik er voor je om samen met jou die website of ander online project neer te zetten die jou laat stralen in wie je bent .

 

 

Over mij

Neem direct contact op

Heb je vragen of wil je meer weten, neem direct contact op met dit formulier.
Offerte aanvragen? Klik hier
Maar bellen is nóg directer: 06-454 90 670.