Ik kan andere bewuste ondernemers Roger echt aanbevelen als website bouwer. Hij heeft mijn wordpress website gebouwd en ik ben er super tevreden over, ik krijg veel positieve reacties van mensen op mijn website. Vooral de persoonlijke samenwerking vond ik erg plezierig. Ik wist al hoe ik mijn website wilde hebben, maar ik miste de technische knowhow die Roger wel bezit. Ik weet zeker dat Roger nog veel andere ondernemers heel blij gaat maken met succesvolle websites.
Larissa van Beek
Roger heeft gespecialiseerde kennis en ziet veel mogelijkheden. Hierdoor kan hij elk design bouwen en volledig aanpassen naar wens. De integratie van verschillende plug-ins voor monitoring, marketing en zoekmachine-optimalisatie zorgt voor een goed werkende website. Ook het actief meedenken in de voorfase van online productontwikkeling en lancering is heel waardevol. Daarnaast is service en onderhoud altijd snel en goed geregeld. Roger beheert voor mij meerdere websites waarbij hij goed bereikbaar is voor updates, aanpassingen of het creëeren van een oplossing. Dit zorgt voor een samenwerking die mij energie en waarde geeft!
Jim Landman, gevoeligheidsexpert
De samenwerking met Roger verliep soepel, hij reageert snel op vragen en als hij een probleem direct kan oplossen is het binnen een paar uur geregeld. Roger heeft mij technisch ondersteunt bij het maken van mijn website. Hij heeft me laten zien hoe gemakkelijk het is om verschillende layouts in te laden en er vervolgens zelf mee aan de slag te gaan.  
Ik ben onwijs tevreden over het resultaat, ik heb mijn creatieve talent helemaal kunnen inzetten d.m.v. de technische ondersteuning van Roger. Het resultaat: een onwijs mooie artistieke website. Professioneel en overzichtelijk. Met een paar klikken vindt de bezoeker zijn weg door mijn verschillende diensten. Ben je op zoek naar een website bouwer die in gemakkelijke taal laat zien hoe je zelf een wordpress website bouwt? Dan ben je bij Roger helemaal aan het juiste adres!
Marloes Elbertse
Ik heb vorige jaar mijn website laten maken door Roger hij heeft de backbone van mijn site neergezet echt top! Hij co-creert samen met je de website, je zit gezellig naast hem en daarnaast speelt hij zomaar plots een fantastische noot, want naast een geweldige webbouwer is hij ook een uitmuntende pianist. Roger werkt vanuit zijn hart en dat zorgt voor verbinding, zowel op je website als in zijn pianospel! Ik kan je hem van harte aanbevelen. Mijn hosting loopt ook via hem en hij is nooit te beroerd om even gauw wat te doen als het misloopt. Ik ben er mega blij mee, hij maakt van jou een blij mens
Kristel van Lieshout, HSP en mindset coach
kristelvanlieshout.nl
Roger heeft ons, de PO-Raad, tijdens het zwangerschapsverlof van de tweede webmaster uitstekend ondersteund. Zijn technische kennis en gedrevenheid hebben ervoor gezorgd dat versnellingsvragen.nl onder zijn sturing een goede basis kreeg waarop de tweede webmaster bij terugkomst eenvoudig op kon doorborduren. Ook heeft hij met mij en de community manager mijn.poraad.nl, ons ledenportaal, onder handen genomen. De nieuwe vormgeving en functionaliteiten die we kort na zijn vertrek live konden zetten hebben veel toegevoegd en maken dat er beter gebruik van wordt gemaakt. Rogers technische kennis heeft ook hier gezorgd voor duidelijk en goed contact met de vormgever en de bouwer van het ledenportaal. Die werkwijze heeft ons tijd en geld bespaart. Hij is tevens de persoon die ervoor zorg dat je, in mijn geval, met een gerust hart op reis kunt omdat je weet dat mochten er zich problemen voordoen hij ze op zal lossen. Tevens brengt hij een prettige energie waardoor het werken met hem je ook zeer goed zal bevallen. Bug-fixing, nieuwe functionaliteiten en technische uitdagingen? Roger weet er raad mee. Een waarde kracht dus! #webmaster #projectleider #webdesign #product-owner #scrum #drupal #overheid #onderwijs
Jelle Ijntema

Neem direct contact op

Heb je vragen of wil je meer weten, neem direct contact op met dit formulier.
Offerte aanvragen? Klik hier
Maar bellen is nóg directer: 06-454 90 670.