Technische WordPress Service

Je wil extra functionaliteit inbouwen maar het lukt je niet zelf of je zou niet weten hoe. Of je hebt een idee maar hoe krijg je dit nu zo op je website dat het ook daadwerkelijk werkt en er goed uit ziet? Of een plugin doet toch iets anders dan je wilde of het ziet er anders uit. Voor dit soort vragen kun je bij mij terecht. Ik kan je adviseren maar natuurlijk kan ik het ook direct voor je bouwen. Door een strippenkaart te kopen voor technische aanpassingen ben ik jouw persoonlijke developer voor iedere klus. Bovendien ontvang je een aantrekkelijke korting doordat je uren van te voren inkoopt en je kunt me altijd bellen voor vragen.
KOOP EEN STRIPPENKAART

Onderhoud en Update Service

Je hebt een WordPress website maar je wil die veilig en up to date houden? Veel mensen vergeten dit en hebben verouderde plugins of installeren niet de updates van WordPress. Dit kan ervoor zorgen dat je website onveilig wordt.
Door verouderde code kunnen hackers zelfs gemakkelijk(er) toegang krijgen tot je website. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Door een Onderhoud Service abonnement neem ik dit voor je uit handen en zorg ik ervoor dat je website altijd up to date en veilig is. Bovendien zorg ik dat er altijd een backup beschikbaar is mocht er ooit iets mis gaan. Daarnaast bied ik altijd klein support.
KIES JOUW ONDERHOUD EN UPDATE SERVICE

Technische WordPress Service.

Hoe onmogelijk je idee ook lijkt, 
altijd fijn als er iemand meekijkt.
De mogelijkheden zijn eindeloos
.

Liever een offerte op maat?

Heb je het idee dat jouw project / website niet binnen een bestaand pakket valt of iets meer nodig heeft dat niet in een van de pakketten valt, dan kun je natuurlijk ook een offerte aanvragen door het formulier in te vullen met onderstaande knop. Nog gemakkelijker is het om direct te bellen naar 06-454 90 670 om je wensen te bespreken. Ik ben telefonisch bereikbaar op maandag t/m woensdag 9:00 – 21:00 uur. Andere dagen alleen per e-mail.

Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW. Extra functionaliteit zal altijd op basis van nacalculatie berekend worden met een standaard uurtarief van €75,00.  Bij aankoop van een strippenkaart van een aantal uren of website pakket met vooruitbetaling krijg je kortingen. Vraag naar de voorwaarden.

Neem direct contact op

Heb je vragen of wil je meer weten, neem direct contact op met dit formulier.
Offerte aanvragen? Klik hier
Maar bellen is nóg directer: 06-454 90 670.